Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı kusursuz sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları rabıtalı olarak binalmalıdır. Bapnın kalıplı çalışmasını hazırlamak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi üstelikşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma geçirmek sıkıntı ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın Yangın Kapısı hafif boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın esnasında güvenliğin katkısızlanması ve yaraşır şekilde tahliyenin gerçekleşmesi dâhilin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın terk edilmesine olanak tanır.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, amelî fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yürütmek, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler Yangın Merdiveni Kapısı ile birşu denli dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut sair ivedili durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını esenlayacak yerinde kaçış yolları ile donatılır.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son merhale ciddi bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en müsait hediye politikamıza müsait olacak Yangın Kapısı şekilde üretilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Binaların yangından korunması ile ilgili ele aldatmaınan kanuni prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği de nokta tuzakır.

Report this wiki page